- Bartender Starter -

Este soluţia ideală pentru afaceri mici şi departamente care au nevoie de a genera etichete repede şi simplu, inclusiv cu suport pentru date variabile dinamice din baze de date simple ca tabelele Excel sau fişiere CSV.

Suplimentar are inclus suport pentru etichete conforme cu standardul „Amazon Transparency” bazate pe template-uri predefinite pentru conectarea cu fişierul CSV furnizat de Amazon.

Asigură etichetarea produselor dvs. la timp şi la cerere având inclusiv soluții de serializare a etichetelor prin incrementare/decrementare cu 1, astfel încât elimină informațiile depășite sau neconforme de pe etichetele pre-tipărite.

Creare de etichete la calitate comerciala in companie. Conectare la Excel sau fişiere CSV pentru date variabile. Soluţie de reţea ce permite utilizatorilor multipli să administreze formatele de etichete şi să tipărească. Reduce riscurile producerii erorilor de procesare şi timpii morţi.

Este o unealta uşoară de realizare de etichete, care se bazează în principal pe:

 • O interfaţă intuitivă şi uşor de învăţat şi utilizat cu un sistem de ajutor intuitiv,  100% WYSIWYG (ce vezi este ce primeşti) .
 • Puteţi alege dintre 105 simbologii 1D şi 2D bazate pe peste o duzină de standarde.
 • Selecţie posibilă dintre mai mult de 50 de forme desenate ce pot fi modificate şi colorate în orice fel vă imaginaţi sau puteti importa propriile forme.
 • Suport complet pentru „împachetarea” textului automată sau adăugarea de câmpuri la obiecte text.
 • Suport pentru text citibile la codul de bare inclusiv pentru simbologiile 2D.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: