Infrastructura de date

Realizăm la cerere servicii de cablare şi infrastructură de date şi/sau automatizări atât pentru echipamentele vândute de noi cât şi pentru echipsamente deja existente la beneficiari. Adaptăm, extindem şi eventual modernizăm soluţii existente.

Toate aceste operaţii se realizeaza dupa o analiză anterioară a spaţiului de cablat şi după atentă verificare a necesităţilor dvs. urmată de o ofertă bine gândită pentru  realizarea infrastructurii respective.

În realizarea infrastructurilor se vor folosi materiale moderne de o calitate excelentă produse în Uniunea Europeana şi cu certificări obţinute de producatorii acestora astfel încat să vă puteţi certifica ulterior dvs. reţelele după caz.

Pentru spaţile industriale umede acolo unde este nevoie de protecţia unor echipamente mai sensibile de genul convertoarelor de semnale sau pentru conexiunea cu diverse echipamente gen cititoare de coduri de bare, senzori, imprimante folosim cutii de protecţie certificate la standarde europene de calitate şi protecţie, astfel încat echipamentele să fie în siguranţă la standardul ales de dvs. .

De asemenea la cerere furnizăm patch-cord-uri personalizate de dimensiuni variabile pe bază de comandă/proiect astfel încat să nu fiţi nevoiţi să utilizaţi cabluri în exces care să vă încurce în activitate. Cablurile vor fi la categoria solicitată adică minim CAT 5/5e.

Contactează-ne: