- Bartender Professional -

Profesional Edition include toate facilitățile oferite în Starter Edition fiind de asemenea ideală pentru afacerile mici și departamente aducând suplimentar codificare RFID precum și conectarea la conținut din baze de date, tabele și alte tipuri de fișiere împreună cu interfața de top a Designer-ului destinata pentru a crea etichete și carduri sofisticate.

Suportă peste 20 de baze de date principale sau tipuri de fișiere inclusiv MS SQL, Excel/Online, QuickBooks Online, Access, XML, JSON, CSV și IBM DB2.

Oferă posibilitatea de a avea date dinamice la etichetare prin preluarea datelor și imaginilor pentru imprimare automat din baze de date sau fișiere externe. Poate înscrie în majoritatea bazelor de date SQL înregistrarea numerelor de serie generate în BarTender și poate urmări ce înregistrări din baza de date au fost sau nu tipărite. Face introducerea datelor sau selecția lor ușoară prin manipularea a 15 controale de formular extrem de configurabile.

Controlul avansat al imprimării este realizabil prin tipărire condiţională bazată pe reguli de automatizare în funcţie de datele primite. Tipareşte în format PDF cu suport nativ PDF şi poate crea propriile tabele  bază de date  ce pot fi ataşate designului documentului dumneavoastră Bartender. Alături de toate cele menţionate mai sus, codifică etichete cu insertii RFID, carduri inteligente şi chiar benzi magnetice la fel de uşor cum creează coduri de bare.

Reduce întreţinerea layouturilor de etichete cu ajutorul  funcţiei Intelligent Templates™ Simplifică tipărirea complexă prin formularele de introducere date configurabile Creşte acurateţea datelor prin conectarea la fişiere şi baze de date. Creşte productivitatea prin unelte puternice de design

Este o unealta uşoară de realizare de etichete, care se bazează în principal pe:

 • O interfaţă intuitivă şi uşor de învăţat şi utilizat cu un sistem de ajutor intuitiv,  100% WYSIWYG (ce vezi este ce primeşti) .
 • Puteţi alege dintre 105 simbologii 1D şi 2D bazate pe peste o duzină de standarde.
 • Selecţie posibilă dintre mai mult de 50 de forme desenate ce pot fi modificate şi colorate în orice fel vă imaginaţi sau puteti importa propriile forme.
 • Suport complet pentru „împachetarea” textului automată sau adăugarea de câmpuri la obiecte text.
 • Suport pentru text citibile la codul de bare inclusiv pentru simbologiile 2D.
 • Creați și tipăriți design-uri de calitate comercială utilizând sistemul de culori PANTONE.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: