- Bartender Enterprise -

Enterprise Edition include toate facilităţile oferite în Automation Edition fiind ideală pentru afacerile care operează în industrii reglementate (de ex. industria farmaceutică, medicală, aerospaţială, chimică, alimentară, etc.) sau afaceri care deţin locaţii multiple şi au nevoie să controleze designul, conţinutul şi tipărirea prin intermediul organizaţiei.

Ediţia oferă tipărire securizată de pe orice sistem de operare şi echipament de oriunde şi oricând. Nu este necesară instalarea de clienţi locali sau aplicaţii pentru utilizatorii la distanţă, tipărirea realizându-se prin browser fără ca utilizatorul să fie nevoit să acceseze reţeaua internă. Aprobarile online, oferă un control al imprimării complet şi imediat, totul bazat pe o securitate extinsă prin criptare/SSL şi acces bazat pe roluri. Tipărirea se face fără drivere, acestea nefiind necesare pe server având suport PDF.

Tipărire web şi procesul de aprobare a fluxului oferit oriunde oricând.  Disponibilitate avansată „always-on”. Gestionare, siguranţă şi control a întregii soluţii în toate locaţiile de tipărire. Oferă conformitatea cu cele mai stricte regulamente şi standarde industriale

Ediţia oferă design rapid al etichetei, aprobare şi publicare toate bazate pe un Designer de fluxuri cu tehnologie trage şi aşează.   De asemenea, permite urmărirea stării fişierelor etichetei de la început la sfârşit şi posibilitatea notificărilor prin e-mail pentru fiecare stare, aprobare şi tranziţie. Include un sistem de management de documente bazat pe o locaţie centralizată, controlul versiunilor şi audit. Bibliotecă de fraze pentru a putea crea o bază de date de texte multi-limbă cu traducere automată şi suport TMX. La securitate include pe langă alte elemente, inclusiv suport pentru semnătura electronică. Oferă opţiuni imbunătăţite de recuperare în caz de dezastru precum şi de backup.  Este disponibilă şi o licenţă extinsă  de suport în caz de căderi accidentale. Aceasta este cea mai puternică versiune disponibilă.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: