- Bartender Automation -

Automation Edition include toate facilităţile incluse în Professional Edition fiind ideal pentru afacerile care caută să automatizeze etichetarea pentru a creşte viteza şi corectitudinea acesteia. BarTender Automation Edition furnizează unelte pentru a gestiona şi integra tipărirea de etichete şi documente cu echipamentele şi sistemele de afaceri ale organizaţiei.

Integrarea flexibilă suportă o largă interoperabilitate, prin suportul oferit proceselor de afaceri existente în organizaţie sau crearea de procese noi de afaceri cu un set vast de metode şi acţiuni. Oferă posibilitatea de a construi „triggere” utilizând metode ce includ: servicii web HTTP (REST sau SOAP), plasarea de fişiere, monitorizarea bazelor de date, e-mail, porturi de reţea TCP sau UDP, porturi seriale şi MSMQ. Poate utiliza o gama larga de formate de date ce includ JSON, XML, SOAP, CSV şi alte tipuri de fişiere text. Activează tipărire de etichete, interogări de baze de date şi comunicaţii în reţea, împreună cu mai mult de 70 de alte tipuri de acţiuni. Include un SDK .NET pentru dezvoltarea de aplicaţii personalizate sau interfeţe web. Oferă integrarea cu motorul de tipărire Bartender şi cu agenda şi serverul de tipărire precum şi cu API-ul bazei de date a sistemului.

Eficienţă crescută prin integrare perfectă potenţial cu orice sistem de afaceri. Integrare adaptată sistemului dvs. de afaceri prin .NET SDK şi acces la API. Reduce întreţinerea layouturilor de etichete cu ajutorul funcţiei Intelligent Templates™ Permite operaţiile de tipărire într-o manieră sigură.

Pot fi create formulare inteligente care să ruleze procese de tipărire sau alte acţiuni bazat pe evenimente şi/sau acţiuni ale utilizatorului, fără a avea nevoie de cunoștințe de programare sau scriere de cod. Programul suportă prin drivere optimizate native mai mult de 6500 de modele imprimante şi poate tipări pe orice imprimantă cu driver Windows. Programul acceptă acces şi securitate bazată pe roluri, permiţând accesul la editare şi tipărire pe bază de parolă, monitorizarea stării şi alerte pe e-mail  pentru problemele critice de tipărire.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: