Monarch Protective Enclosure

Terminal kiosk impermeabil la agenti de curatare si dezinfectie

Pandemia gloabala ne-a facut pe toti mai constienti cu privire la virusuri si boli cu care putem intra in contact zilnic. Este bine stiut ca exista virusuri ce pot ramane stabili de la cateva ore pana la cateva zile pe suprafete ce nu sunt sau nu pot fi dezinfectate. Echipamentele de introducere date cum sunt kiosk-uri, ceasuri de pontaj sau cititoare biometrice pot intra in contact cu o multitudine de persoane zilnic. Cu atat de multe persoane folosind acelasi echipament, singura masura de preventie cu adevarat eficace este dezinfectia repetata si realizata cu agenti de dezinfectie capabili sa indeparteze bacteriile si alti contaminanti. Problema este ca majoritatea echipamentelor destinate ca interfata directa pentru utilizator au carcasa de plastic de diverse feluri care nu poate rezista la curatari repetate folosind solventi.

Cele mai multe ghiduri sau instructiuni mentioneaza curatarea cu solutii bazate pe apa si sapun sau in cel mai fericit caz cu solutii diluate de alcool izopropilic care prin definitie este alcool pur diluat. Solventii puternici cum sunt inalbitorul sau alcoolul 100% vor duce in timp la decolorarea si nu in ultimul rand compromiterea integritatii acestui material plastic.

Monarch-PE rezolva problema in zona de terminale kiosk, fiind la exterior in principal un ecran tactil de sticla intr-o carcasa din  otel inoxidabil. Acesta poate fi sters in intregime cu orice solvent fara frica de a deteriora echipamentul fiind impermeabil la acestia. Poate fi curatat atat de des cat e nevoie, cu orice dezinfectant este eficace pentru mediul respectiv.

Contactează-ne: