- Cântar electronic Mach 120 XK -

Cântarul electronic suspendat Mach 120 XK cu carcasă de inox, este recomandat pentru puncte de vânzare de dimensiuni reduse pentru raioane de pescărie sau legume fructe. Prin tehnologia sa şi prin îmbinarea cercetării stilistice cu designul său satisface o gamă largă de cerinţe, fiind un echipament foarte fiabil care pe lângă partea de vânzare oferă şi posibilitatea de a memora rapoarte de vânzări variate, fiind un real ajutor pentru o eventuală inventariere efectuată la sfârşitul programului punctului de lucru fără a necesita conexiunea la sisteme de calcul IT complexe.

 

Caracteristici tehnice:

Sarcina maxima: 6 kg, 15 kg, 6/15kg sau 12/30kg
Diviziune: 2 g, 5g, 2/5g sau 2/5 g
Tastatură: folie de înaltă sensibilitate cu validare acustică, mecanică (opţional)
imprimantă: „EasyLoading” pentru role de bon
Afişaj alfa-numeric, Bright-LED, cu fundal iluminat
Conectivitate reţea de cântare max. 6 via RS485; reţea de cântare wi-fi max. 4 via X-Bee; conectare PC via RS232
Alimentare reţea 230V/50Hz şi/sau baterie reîncărcabilă(opţional).

Accesorii opţionale:
Platan special pentru fructe; baterie reîncărcabilă; conectare la 12V/24V pentru magazine mobile; set de picioare speciale pentru magazine mobile; adaptoare pentru conectare la reţele ethernet, wireless, sau interfaţă serială de mare distantă RS422.

Caracteristici funcţionale:
În utilizarea aparatului vă puteţi baza pe următoarele caracteristici funcţionale necesare pentru un punct de vânzare modern: număr articole memorate 1000 dintre care 2×32 pot fi apelabile direct de la tastatură; 10 grupe de mărfuri  principale şi 40 secundare; număr maxim de operatori 9 cu posibilitatea tipăriri numelui pe bon; 16 tare memorate; 50 texte pentru ingrediente; antet bon de 6 (4+2) rânduri de 24 caractere; 6 departamente cu antet separat; descriere articol de 24 caractere; 1 logo grafic; coduri de bare liber programabile; 5 metode de plata; 7 cote TVA; calculare rest plata; stornare si redeschidere bon.
Datele se pot administra manual din tastatura cântarului sau via PC cu ajutorul software-ului opţional „PC Suite”. Dacă se doreşte conectarea la un software existent, vă putem oferi driver-ul de comunicaţie  cu cântarul în mod gratuit.
Se pot obţine un număr mare de rapoarte din memoria cântarului, ce va pot ajuta la o administrare mai buna a punctului de vânzare. Rapoartele sunt disponibile fie tipărit pe rola de bon, fie în format electronic pe un PC la care se conectează cântarul.
Dimensiunile cântarului sunt: lăţime 414mm, adâncime 314mm, înălţime 600mm(fără sistemul de suspendare).

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: