- Cântar electronic Mach 120 TS -

Mach 120 TS este un cântar electronic cu afişaj şi tastatură separate de platforma de cântărire, recomandat în special pentru etichetarea mărfurilor în spaţiile de pregătire a mărfurilor din spatele punctelor de vânzare de dimensiuni reduse. Acesta poate fi în versiuni cu emitere de bon(EL) sau eticheta autocolanta(R/R Plus). Prin tehnologia sa îmbina puterea de raportare a cântarelor pe bon cu flexibilitatea de tipărire a cântarelor cu etichetă. Pe lângă aceste funcţii de bază poate avea funcţii de trasabilitate a loturilor, astfel poate gestiona până la 20 de loturi (doar la versiunea R Plus).

 

Caracteristici tehnice:

Sarcină maximă 6kg, 15kg, 6-15kg, sau 12-30kg opţional).
Diviziune 2g, 5g, 2-5g sau 2-5g (opţional).
Tastatură: folie de înaltă sensibilitate; mecanică (opţional)
Imprimantă:  „EasyLoading” pentru role de bon (EL) / role de bon, etichete, bon autoadeziv (R/R+)
Afişaj: alfa-numeric, Bright-LED, cu fundal iluminat
Conectivitate: reţea de cantare max. 6 via RS485; reţea de cantare wi-fi max. 4 via X-Bee; conectare PC via RS232
Alimentare reţea 230V/50Hz şi/sau baterie reîncărcabilă(opţional).

Accesorii opţionale:
Platan special pentru fructe; baterie reîncărcabilă; conectare la 12V/24V pentru magazine mobile; set de picioare speciale pentru magazine mobile; adaptoare pentru conectare la reţea ethernet, wireless, sau interfaţă serială de mare distanţă RS422.

Caracteristici funcţionale:
În utilizarea aparatului vă puteţi baza pe următoarele caracteristici funcţionale pentru un punct de vânzare modern: număr articole memorate 1000 dintre care 2×32 pot fi apelabile direct de la tastatură; 10 grupe de mărfuri principale şi 40 secundare; număr maxim de operatori 9 cu posibilitatea tipăriri numelui pe bon; 16 tare memorate; 50 texte pentru ingrediente (500 la versiunea Plus); 250 extra texte (doar la versiunea Plus); antet bon de 6 (4+2) rânduri de 24 caractere; 6 departamente cu antet separat; descriere articol de 24 caractere; a doua descriere a articolului şi al doilea termen de valabilitate(doar la versiunea Plus); 1 logo grafic(3 la  versiunea Plus); coduri de bare liber programabile; 5 metode de plată; 7 cote TVA; calculare rest plată; stornare şi redeschidere bon;5 formate de etichetă prestabilite (9 la versiunea Plus); 5 formate configurabile (doar la versiunea Plus); trasabilitate loturi 20(doar la vesiunea Plus).
Datele se pot administra manual din tastatura cântarului sau via PC cu ajutorul software-ului opţional „120Soft”. Dacă se doreşte conectarea la un software existent, vă putem oferi driver-ul de comunicaţie  cu cântarul în mod gratuit.
Se pot obţine un număr mare de rapoarte din memoria cantarului, ce vă pot ajuta la o administrare mai bună a punctului de vânzare. Rapoartele sunt disponibile fie tipărit pe rola de bon, fie în format electronic pe un PC la care se conectează cântarul.
Dimensiunile cântarului sunt: lăţime n.s. mm, adâncime n.s. mm, înălţime n.s. mm.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: