- Cântar electronic Mach 120 R/R-Plus -

Mach 120 R/R-Plus cântar electronic cu afişajul şi tastatura pe stativ, recomandat pentru puncte de vânzare de dimensiuni reduse cu imprimare termică şi emitere de eticheta autocolanta. Prin tehnologia sa îmbină puterea de raportare a cântarelor cu emitere de bon, cu flexibilitatea în tipărire a cântarelor cu etichetă. La aceste caracteristici deosebite se adaugă inclusiv funcţii de trasabilitate a loturilor, astfel se pot gestiona până la 20 de loturi direct de pe echipament (doar la versiunea Plus).

 

 

Caracteristici tehnice:

Sarcina maxima: 6 kg, 15 kg, 6/15kg sau 12/30kg
Diviziune: 2 g, 5g, 2/5g sau 2/5 g
Tastatură: folie de înaltă sensibilitate cu validare acustică, mecanică (opţional)
imprimantă: pentru role de bon, eticheta, bon autoadeziv
Afişaj alfa-numeric, Bright-LED, cu fundal iluminat
Conectivitate reţea de cântare max. 6 via RS485; reţea de cântare wi-fi max. 4 via X-Bee; conectare PC via RS232
Alimentare reţea 230V/50Hz şi/sau baterie reîncărcabilă(opţional).

Accesorii opţionale:
Platan special pentru fructe; baterie reîncărcabilă; conectare la 12V/24V pentru magazine mobile; set de picioare speciale pentru magazine mobile; adaptoare pentru conectare la reţele ethernet, wireless, sau interfaţă serială de mare distanţă RS422.

Caracteristici funcţionale:
În utilizarea aparatului vă puteţi baza pe următoarele caracteristici funcţionale pentru un punct de vânzare modern: număr articole memorate 1000 dintre care 2×32 pot fi apelabile direct de la tastatura; 10 grupe de mărfuri principale şi 40 secundare; număr maxim de operatori 9 cu posibilitatea tipăriri numelui pe bon; 16 tare memorate;50 texte pentru ingrediente (500 la versiunea Plus); extra texte 250 (doar la versiunea Plus); antet bon de 6 (4+2) rânduri de 24 caractere; 6 departamente cu antet separat; descriere articol de 24 caractere; a doua descriere a articolului şi al doilea termen de valabilitate (doar la versiunea Plus); 1 logo grafic (3 la  versiunea Plus); coduri de bare liber programabile; 5 metode de plată;7 cote TVA; calculare rest plata; stornare şi redeschidere bon; formate de etichetă prestabilite 5 (9 la versiunea Plus); 5 formate configurabile (doar la versiunea Plus); trasabilitate loturi 20 (doar la versiunea Plus).
Datele se pot administra manual din tastatura cântarului sau via PC cu ajutorul software-ului opţional „PCSuite”. Dacă se doreşte conectarea la un software existent, vă putem oferi driver-ul de comunicaţie  cu cântarul în mod gratuit.
Se pot obţine un număr mare de rapoarte din memoria cântarului, ce vă pot ajuta la o administrare mai buna a punctului de vânzare. Rapoartele sunt disponibile fie tipărit pe rola de bon, fie în format electronic pe un PC la care se conectează cântarul.
Dimensiunile cântarului sunt: lăţime 373mm, adâncime 465mm, înălţime 556mm, cu dimensiunea platanului 370×240 mm.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: