hov3-gol

- Cântar electronic Mach 120 EL -

Mach 120 EL este un cântar electronic cu afişaj şi tastatura pe stativ, recomandat pentru puncte de vânzare de dimensiuni reduse. Prin tehnologia sa şi prin îmbinarea cercetării stilistice cu designul său, satisface o gamă largă de cerinţe, fiind un echipament foarte fiabil care pe lângă partea de vânzare, oferă şi posibilitatea de a memora rapoarte de vânzări variate fiind un real ajutor pentru o eventuală inventariere efectuată la sfârşitul programului punctului de lucru fără a necesita conexiunea la sisteme de calcul IT complexe.

Caracteristici tehnice:

Sarcina maxima/pas: 6kg/2g; 15kg/5g; 6-15kg/2-5g sau 12-30kg/2-5g(optional)
Tastatura: folie de inalta sensibilitate; mecanica (optional)
Imprimanta:  „EasyLoading” pentru role de bon
Afisaj: alfa-numeric, Bright-LED, cu fundal iluminat
Conectivitate: retea de cantare max. 6 via RS485; retea de cantare wi-fi max. 4 via X-Bee; conectare PC via RS232

Accesorii opţionale:
Platan special pentru fructe; baterie reîncărcabila; conectare la 12V/24V pentru magazine mobile; set de picioare speciale pentru magazine mobile; adaptoare pentru conectare la reţea ethernet, wireless, sau interfaţa seriala de mare distanta RS422.

Caracteristici funcţionale:
În utilizarea aparatului vă puteţi baza pe următoarele caracteristici funcţionale pentru un punct de vânzare modern: număr de articole memorate 1000 dintre care 2×32 pot fi apelabile direct de la tastatură; 10 grupe de mărfuri principale şi 40 secundare; număr maxim de operatori 9 cu posibilitatea tipăriri numelui pe bon; 16 tare memorate ; 50 texte pentru ingrediente; antete bon de 6 (4+2) rânduri de 24 caractere; 6 departamente cu antet separat ; descriere articol de 24 caractere; 1 logo grafic ; coduri de bare liber programabile; 5 metode de plata; 7 cote TVA; calcul rest plata; stornare şi redeschidere bon.
Datele se pot administra manual din tastatura cântarului sau via PC cu ajutorul software-ului optional „PC-Suite”. Dacă se doreşte conectarea la un software existent, vă putem oferi driver-ul de comunicaţie  cu cântarul in mod gratuit.
Se pot obţine un număr mare de rapoarte din memoria cantarului, ce va pot ajuta la o administrare mai buna a punctului de vânzare. Rapoartele sunt disponibile fie tipărit pe rola de bon, fie in format electronic pe un PC la care se conectează cântarul.
Dimensiunile cântarului sunt: lăţime 373mm, adâncime 465mm,înălţime 556mm.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni:

Please leave this field empty.