- Cântar electronic Mach 120 EL -

Mach 120 EL este un cântar electronic cu afişaj şi tastatura pe stativ, recomandat pentru puncte de vânzare de dimensiuni reduse. Este caracterizat atât prin tehnologia sa cât şi prin îmbinarea cercetării stilistice cu designul său. Astfel echipamentul satisface o gamă largă de cerinţe, de la fiabilitate  şi cost redus de operare până la partea de vânzare efectivă îmbinată cu  rapoarte de vânzări variate, acesta fiind un real ajutor inclusiv pentru o eventuală inventariere efectuată la sfârşitul programului punctului de lucru fără a necesita specific o conexiune la sisteme de calcul sau IT complexe.

Caracteristici tehnice:

Sarcina maxima: 6 kg, 15 kg, 6/15kg sau 12/30kg
Diviziune: 2 g, 5g, 2/5g sau 2/5 g
Tastatură: folie de înaltă sensibilitate cu validare acustică, mecanică (opţional)
imprimantă: „EasyLoading” pentru role de bon
Afişaj alfa-numeric, Bright-LED, cu fundal iluminat
Conectivitate reţea de cântare max. 6 via RS485; reţea de cântare wi-fi max. 4 via X-Bee; conectare PC via RS232
Alimentare reţea 230V/50Hz şi/sau baterie reîncărcabilă(opţional).

Accesorii opţionale:
Platan special pentru fructe; baterie reîncărcabila; conectare la 12V/24V pentru magazine mobile; set de picioare speciale pentru magazine mobile; adaptoare pentru conectare la reţea ethernet, wireless sau interfaţa seriala de mare distanta RS422.

Caracteristici funcţionale:
În utilizarea aparatului vă puteţi baza pe următoarele caracteristici funcţionale pentru un punct de vânzare modern: număr de articole memorate 1000 dintre care 2×32 pot fi apelabile direct de la tastatură; 10 grupe de mărfuri principale şi 40 secundare; număr maxim de operatori 9 cu posibilitatea tipăriri numelui pe bon; 16 tare memorate ; 50 texte pentru ingrediente; antete bon de 6 (4+2) rânduri de 24 caractere; 6 departamente cu antet separat ; descriere articol de 24 caractere; 1 logo grafic ; coduri de bare liber programabile; 5 metode de plata; 7 cote TVA; calcul rest plata; stornare şi redeschidere bon.
Datele se pot administra manual din tastatura cântarului sau via PC cu ajutorul software-ului opţional „PC-Suite”. Dacă se doreşte conectarea la un software existent, vă putem oferi driver-ul de comunicaţie  cu cântarul în mod gratuit.
Se pot obţine un număr mare de rapoarte din memoria cantarului, ce va pot ajuta la o administrare mai buna a punctului de vânzare. Rapoartele sunt disponibile fie tipărit pe rola de bon, fie în format electronic pe un PC la care se conectează cântarul.
Dimensiunile cântarului sunt: lăţime 373mm, adâncime 465mm, înălţime 556mm, cu dimensiunea platanului 370×240 mm.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: